Cozonacul Vegan Boromir te încântă cu crema bogată cu nuci și stafide aromate. Datorită procesului lung de fabricație și fermentație naturală cu maia, Cozonacul Vegan capătă un miez foarte pufos. Nu conține ouă, lapte sau grăsimi animale, fiind ideal pentru zilele de post sau dieta vegană. Merge foarte bine alături de cafeaua preferată sau cu un ceai aromat, dar poate fi servit și cu multe fructe fresh, nuci crocante sau sos de ciocolată neagră. Descoperă pe blog cum prepari rapid din el un french toast vegan cu lapte de migdale.
*Preparat prin dospire lentă cu maia naturală
*După deschidere se păstrează la temperatură ambientală și trebuie bine sigilat astfel încât să își mențină prospețimea.
Ingrediente Cozonac Vegan cu nucă și stafide: Făină albă de grâu, cremă nucă stafide 35% [zahăr, biscuiți (făina de grâu, sirop de glucoză, grăsimi vegetale nehidrogenate de palmier, agenți de afânare: bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu, sare iodată, conservant: metabisulfit de sodiu ), apă, nucă 14%, stafide 10%, uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), alcool, cacao, arome], drojdie naturală (făină de grâu, apă), uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), zahăr, apă, sirop de zahăr invertit, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași și lecitină de soia, drojdie, sare iodata, arome. Produsul poate conține urme de coajă de nucă.
Declarație nutrițională – În medie per 100g produs
Valoare energetică: 1619 kJ / 386 kcal
Grăsimi: 16,5 g;
din care acizi grași saturați: 5,9 g
Glucide: 53,0 g;
din care zaharuri: 25,0 g
Proteine 6,3 g;
Sare 0,7 g