Pizza Pepperoni de la Boromir este deliciul gata de copt acasă, ce te suprinde cu blatul aromat, produs din cea mai fină făină albă. După coacere pizza capătă o textură pufoasă în interior, iar la exterior devine ușor crocantă. Este atât de simplu să obții o gustoasă pizza picantă, trebuie doar să urmezi pașii de mai jos.
Mod de preparare pizza pepperoni
-Se lasă la decongelat la temperatura camerei;
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt;
-Se rumenește în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 grade C, timp de 10 minute.
Poftă bună!
Ingrediente pizza pepperoni
Umplutură pizza: ketchup, salam picant, cașcaval, măsline, ceapă, condimente, aluat: drojdie, grăsimi vegetale nehidrogenate (uleiuri vegetale rafinate de floarea soarelui, grăsimi vegetale rafinate nehidrogenate de palmier, apă, emulsifianti: mono și digliceride ale acizilor grași, lecitină de soia, sare, conservant: sorbat de potasiu, acidifiant: acid citric, colorant: beta caroten), făină de malț (grâu), sare iodată.
Nu se recongelează după ce s-a dezghețat.
Declarație nutrițională: valori medii per 100g produs
Valoare energetică: 1275 kJ / 305 kcal
Grăsimi 13,4 g
din care acizi grași saturați 5,9 g
Glucide 32,1 g
din care zaharuri 3,1 g
Proteine 14,1 g
Sare 1,8 g
Termen de valabilitate (zile):21