Croissantul Boromir te încântă cu umplutura aromată cu caise și miezul bogat. Miezul pufos al Croissantului Boromir este rezultatul dospirii lente cu fermenți naturali. Fie că îl servești ca gustare rapidă în pauzele dintre mese sau desert, gustul său promite un adevărat răsfăț.
** Croissant obținut prin dospire lentă cu fermenți naturali
Noul Croissant Boromir este un croissant cu un Aluat Înfoietat, pregătit cu Maia Naturală, Ouă, Unt, Miere și Lapte și umplut cu 11 creme delicioase cu Lapte, Cacao, Caise, Căpșuni, Ciocolată cu Alune, Vin Spumant, Ciocolată – Rom, Vișine, Vanilie, Prune și Ciocolată cu Lapte.
Cum se obține aluatul Croissantului Boromir?
Tradiția noastră de 29 de ani în prepararea faimosului Cozonac Boromir cu Maia Naturală, ne-a inspirat să creăm noua gamă de Croissant Boromir.
Aluatul Croissantului Boromir Înfoietat se obține prin dospirea lentă a aluatului cu MAIA NATURALĂ și prin împăturirea succesivă a aluatului pentru a obține un miez ÎNFOIETAT și foarte GUSTOS. Timpul de preparare a croissantului este de 36 ore.
Gustul Croissantelor Boromir este rezultatul procesului de fermentare al aluatului realizat cu MAIA NATURALĂ. Nu se folosesc conservanți sau coloranți, fiind un proces 100% natural.
(RO) Croissant umplutură cu caise. Ingrediente: făină albă de grâu, umplutură cu caise 25% (sirop de glucoză-fructoză, piure de caise 35%, zaharoză, arome, agent gelatinizant: pectină, corector de aciditate: acid citric, conservant: sorbat de potasiu), uleiuri vegetale (palmier, floarea-soarelui, rapiţă), maia / drojdie naturală 15 % (făină de grâu, apă), ouă, zahăr, sirop de glucoză, apă, emulsifianţi: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași și lecitină de soia, lapte praf integral, miere, unt, drojdie, sare iodată, făină din malţ de grâu, arome, acidifiant: acid citric. Produsul poate conţine urme de: nuci, alune, muștar. Păstraţi produsul în ambalajul original, la loc uscat şi aerisit, ferit de razele solare. Imaginile de pe ambalaj au doar scop de prezentare.
(EN) Croissant with apricot filling. Ingredients: white wheat flour, apricot filling 25 % (glucose-fructose syrup, apricot puree 35%, sucrose, flavours, gelling agent: pectin, acidity regulator: citric acid, preservative: potassium sorbate), vegetable oils (palm, sunflower, rapeseed), natural yeast 15 % (wheat flour, water), eggs, sugar, glucose syrup, water, emulsifiers: mono and diglycerides of fatty acids, polyglycerol esters of fatty acids and soy lecithin, whole milk powder, honey, butter, yeast, iodised salt, wheat malt flour, flavours, acidifier: citric acid. Product may contain traces of: nuts, hazelnuts, mustard. For a better preservation, keep the product in the original package, in a dry and well ventilated place, away from the sun rays. The images shown are only for product presentation purpose.
(IT) Croissant all'albicocca. Ingredienti: farina bianca di frumento, farcitura all'albicocca 25% (sciroppo di glucosio-fruttosio, purea di albicocca 35%, saccarosio, aromi, gelificante: pectina, correttore di acidità: acido citrico, conservante: sorbato di potassio), oli vegetali (palma, girasole, colza), lievito naturale 15 % (farina di frumento, acqua), uova, zucchero, sciroppo di glucosio, acqua, emulsionanti: mono e digliceridi degli acidi grassi, esteri poliglicerici degli acidi grassi e lecitina di soia, latte intero in polvere, miele, burro, lievito, sale iodato, farina di malto di frumento, aromi, acidificante: acido citrico. Il prodotto può contenere tracce di: frutta a guscio, nociole, senape. Conservare in confezione originale in luoghi asciutti e ben ventilati, lontano dalla luce solare diretta. L’immagine ha il solo scopo di presentare il prodotto.
(ES) Croissant con relleno de albaricoque. Ingredientes: harina blanca de trigo, relleno de albaricoque 25 % (jarabe de glucosa-fructosa, puré de albaricoque 35 %, sacarosa, aromas, gelificante: pectina, regulador de la acidez: ácido cítrico, conservador: sorbato potásico), aceites vegetales (palma, girasol, colza), levadura natural 15% (harina de trigo, agua), huevos, azúcar, jarabe de glucosa, agua, emulgentes: mono y diglicéridos de ácidos grasos, ésteres poliglicéricos de ácidos grasos y lecitina de soja, leche entera en polvo, miel, mantequilla, levadura, sal yodada, harina de malta de trigo, aromas, acidulante: ácido cítrico. El producto puede contener trazas de: frutos de cáscara, avellana, mostaza. Para una mejor preservación, guarde el producto en su paquete original, en un lugar seco y bien ventilado, lejos de los rayos de sol. Las imagénes sobre el paquete estan solamente para la presentación de producto.
(DE) Croissant mit Aprikosenfüllung. Zutaten: Weizenmehl, Aprikosenfüllung 25 % (Glukose-Fruktose-Sirup, Aprikosenpüree 35%, Saccharose, Aromen, Geliermittel: Pektin, Säuerungsmittel: Zitronensäure, Konservierungsmittel: Kaliumsorbat), pflanzliche Öle (Palm, Sonnenblumen, Raps), Sauerteig 15% (Weizenmehl, Wasser), Eier, Zucker, Glukosesirup, Wasser, Emulgatoren: Mono- und Diglyceride von Speisefettsäuren, Polyglycerinester von Speisefettsäuren und Sojalecithin, Vollmilchpulver, Honig, Butter, Hefe, jodiertes Speisesalz, Weizenmalzmehl, Aromen, Säuerungsmittel: Zitronensäure. Kann Spuren von Schalenfrüchte, Haselnuss, Senf enthalten. Bei der Abbildung handelt es sich um einen Serviervorschlag. Für eine bessere Haltbarkeit, lagern Sie das Produkt original verschlossen, an einem trockenen, gut belüfteten, vor Sonnenstrahlen geschützten Ort.
Valoare energetică / Energy / Energia / Valor energético / Brennwert |
1786 kJ / 427 kcal |
Grăsimi / Fat / Grassi / Grasas / Fett |
23 g |
din care acizi graşi saturaţi / of which saturates / di cui acidi grassi saturi / de las cuales: ácidos grasos saturados /davon gesättigte Fettsäuren |
11 g |
Glucide/ Carbohydrate / Carboidrati / Hidratos de carbono / Kohlenhydrate |
48 g |
Din care zaharuri / of which sugars / Di cui zuccheri / De los cuales: azúcares
davon Zucker |
21 g |
Proteine / Protein / Proteine / Proteínas / Eiweiß |
7,0 g |
Sare / Salt / Sale / Sal / Salz |
0,63 g |