Făina profesională integrală de grâu este obținută prin măcinarea în proporție de 100% a boabelor de grâu prin utilizarea unei tehnologii de ultimă generație. Făina își păstreză astfel numeroasele proprietăți nutritive specifice grâului: minerale, vitamine, fibre. Datorită modului de producție, făina integrală de grâu este alternativa mai sănătoasă a altor tipuri de făină disponibile pe piață. Se poate folosi în numeroase preparate, de la gătirea pâinii de casă, până la prăjituri gustoase și multe altele.
Ingrediente: făină integrală de grâu. Conţinut de cenușă raportat la substanță uscată: max. 2,2%. Umiditate: maximum 14,5 %.
Declarație nutrițională - Per 100 g produs:
Valoare energetică: 1489,5 kJ / 351 kcal,
Grăsimi: 1,8 g, din care acizi grași saturați: 0,3 g,
Glucide: 72,7 g, din care zaharuri: 1,9 g,
Proteine: 11,0 g,
Sare: (se datorează prezenţei naturale a sodiului în făină ) 0,008 g
Informatii conformitate produs