Bunătăți tradiționale gata de copt
Plăcinta cu varză și ciuperci de la Boromir este deliciul gata de copt acasă, făcut dintr-un aluat de foietaj umplut cu varză murată, ciuperci champignon aromate, ceapă și morcovi. Aromele legumelor se întrepătrund într-un mod minunat cu aluatul fraged, rezultatul fiind o minunată plăcintă cu un gust de neuitat. Fiecare pachet conține 2 plăcinte. Iată cum obții foarte ușor o savoare irezistibilă:
Mod de preparare plăcintă cu varză și ciuperci
-Se lasă la decongelat la temperatura camerei;
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt;
-Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 grade C, timp de 10 minute.
Poftă bună!
Ingrediente plăcintă cu varză și ciuperci
Făină albă de grâu, umplutură varză și ciuperci 40% (varză murată 72%,ciuperci champignion 17%,ceapă, morcovi, ulei vegetal de floarea soarelui, zahăr, sare, condimente, conservant:sorbat de potasiu), grăsimi vegetale nehidrogenate [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), apă, emulsifianti: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină de soia, sare, conservant:acid sorbic, acidifiant:acid citric, aromă, colorant:beta caroten], apă, zahăr, gluten vital, sare iodată.
Nu se recongelează după ce s-a dezghețat.
Declarație nutrițională: valori medii per 100g produs
Valoare energetică: 1150 kJ / 275 kcal
Grăsimi 19,5 g
din care acizi grași saturați 7,8 g
Glucide 21,0 g
din care zaharuri 0,4 g
Proteine 3,9 g
Sare 0,8 g
A nu se recongela după decongelare.
Termen de valabilitate (zile) : 60
Popa Ana Maria,
Frageda si delicioasa! E facuta cu varza acra, usor picanta, merge cu o bere! Am copt-o in friteuza cu aer cald, a iesit foarte bine!
RaspundeA fost util acest review?
1 persoana a considerat acest review util!