Cozonacul cu stafide Boromir te încântă cu miezul pufos, îmbogățit de umplutura de stafide aromate. Este preparat în urma unui lung proces de fabricație și fermentație naturală cu maia, ce îi conferă un miez ca de norișor. Din el poți pregăti ușor și foarte repede cele mai gustoase frigănele dulci, numai bune de servit la micul dejun, ca gustare sau desert! Găsești rețeta pe blogul nostru, alături de multe alte idei de bunătăți inedite din cozonaci: savarină reinventată, tort cu gust de tiramisu, budincă cu ciocolată, cremă de zahăr ars, plus multe altele.
*Fără conservanți
*Dospire lentă cu fermenți naturali
*După deschidere se păstrează la temperatură ambientală și trebuie bine sigilat astfel încât să își mențină prospețimea.
Ingrediente Cozonac cu stafide: Făină albă de grâu, grăsimi vegetale nehidrogenate, stafide (14%), drojdie, zahăr, apă, gălbenuş ou, sirop de zahăr invertit (glucoză fructoză), lapte praf, ouă, emulgatori: mono şi digliceride ale acizilor graşi şi lecitină de soia, sare iodată, arome.
Informații nutriționale: valori medii per 100 g produs
Valoare energetică: 1608.9 kJ / 384,9 kcal
Grăsimi: 16.5 g
din care acizi grași saturați:4.3 g
Glucide: 50.3 g
din care zaharuri:15.5 g
Proteine: 8.8 g
Sare: 0,7g
Termen de valabilitate(zile):180
Scrie un review