Aperitivele cu brânză de la Boromir sunt mixul perfect dintre un foietaj crocant și o umplutură delicioasă cu cremă de brânză și mărar. Umplutura de urdă, telemea și mărar dau un gust aparte aperitivelor Boromir. Este foarte ușor să prepari cele mai apetisante aperitive cu brânză. Nu trebuie decât să urmezi pașii simplii de mai jos și vei obține un gust minunat în cel mai scurt timp.
-Se lasă la decongelat timp de 1 oră la temperatura camerei;
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt astfel încât să rămână destul spațiu între ele;
-Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180-200 grade C, timp de 7-10 minute.
Poftă bună!
Umplutură 70% (urdă 50,5%, brânză telemea 43,5%, amidon de porumb, mărar 2%), făină albă de grâu, margarină [uleiuri vegetale(palmier, floarea soarelui, rapiță), apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină din soia, sare, acidifiant: acid citric, conservant: acid sorbic, aromă, colorant: beta caroten], apă, drojdie, zahăr, sare iodată.
Nu se recongelează după ce s-au dezghețat.
Declarație nutrițională: valori medii per 100g produs
Valoare energetică: 1605 kJ / 384 kcal
Grăsimi 34,4 g
din care acizi grași saturați 19,2 g
Glucide 11,9 g
din care zaharuri 0,2 g
Proteine 6,8 g
Sare 1,2 g
Scrie un review