Aperitivele cu carne de la Boromir au la bază o umplutură bogată de carne care dă și mai multă savoare aluatului de foietaj. Crocante și absolut delicioase, aceste aperitive sunt umplute cu un amestec de carne de vită și porc. Este atât de simplu să obții niște aperitive savuroase din foietaj! Trebuie doar să le prepari urmând pașii de mai jos.
Mod de preparare aperitive din foietaj
-Se lasă la decongelat timp de 1 oră la temperatura camerei;
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt astfel încât să rămână destul spațiu între ele;
-Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180-200 grade C, timp de 7-10 minute.
Poftă bună!
Ingrediente aperitive cu carne
Umplutură 70% ( carne de porc 19,5 %, carne de vită 19,5 %, pesmet (gluten ), albuș de ou, apă, ulei vegetal de palmier, fulgi de ceapă, condimente), făină albă de grâu, margarină [uleiuri vegetale( palmier, floarea soarelui, rapiță), apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină din soia, sare, acidifiant: acid citric, conservant: acid sorbic, aromă, colorant: beta caroten], apă, drojdie, zahăr, sare iodată.
Nu se recongelează după ce s-au dezghețat.
Declarație nutrițională: valori medii per 100g produs
Valoare energetică: 1555 kJ / 372 kcal
Grăsimi 31,5 g
din care acizi grași saturați 12,0 g
Glucide 11,6 g
din care zaharuri 0,3 g
Proteine 10,5 g
Sare 1,6 g