Miniștrudelele cu brânză sărată și susan de la Boromir sunt aperitivele delicioase gata de copt direct la tine acasă. Pentru a te bucura cât mai mult de textura crocantă și savoarea miniștrudelelor, trebuie doar să urmezi câțiva pași foarte simpli!
-Se decongelează la temperatura camerei înainte de coacere.
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt astfel încât să rămână destul spațiu între ele;
-Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 grade C, timp de 10-15 minute.
Poftă bună!
Făină albă de grâu, umplutură de brânză 30% (brânză telemea, brânză dulce, apă, griş, albuş de ou, amidon), grăsimi vegetale nehidrogenate [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), apă, emulsifianţi: monogliceride ale acizilor graşi, lecitină de soia, sare, conservant: acid scorbic, acidifiant: acid citric, colorant: beta caroten], apă, zahăr, gluten vital, sare iodată.
Declarație nutrițională: valori medii per 100g produs
Valoare energetică: 1658 kJ / 400 kcal
Grăsimi 30,1 g
din care acizi grași saturați 12,7 g
Glucide 25,2 g
din care zaharuri 1,2 g
Proteine 6,8 g
Sare 1,6 g