Gustul cremei vanilate este completat de straturile crocante de foietaj, astfel încât desertul proaspăt scos din cuptor nu poate fi decât unul incredibil de savuros. Ca să obții niște miniștrudele delicioase, trebuie să urmezi pașii foarte simpli de mai jos.
-Se decongelează la temperatura camerei înainte de coacere.
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt astfel încât să rămână destul spațiu între ele;
-Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 grade C, timp de 12-18 minute.
Poftă bună!
Făină albă de grâu, cremă de vanilie 40% (apă, zahăr, sirop de glucoza, amidon modificat de porumb, stabilizator: carboximetilceluloza, agent de îngroșare: xantan, coloranti: dioxid de titan, betacaroten, arome corector aciditate: acid tartric, conservant: sorbat de potasiu), grăsimi vegetale nehidrogenate [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grasi, lecitină de soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aroma, colorant: beta caroten), apă, zahăr, gluten vital, sare
iodată.
Nu se recongelează după ce s-au dezghețat.
Declarație nutrițională: valori medii per 100g produs
Valoare energetică: 1664 kJ / 398 kcal
Grăsimi 22,0 g
din care acizi grași saturați 8,5 g
Glucide 42 g
din care zaharuri 15 g
Proteine 8,0 g
Sare 0,4 g