Petit pain de la Boromir sunt preparate dintr-un foietaj preparat cu unt cu straturi delicate umplute cu cipsuri de ciocolată. Odată ce s-au copt, pâinicile Petit pain te vor cuceri cu gustul cremos al ciocolatei topite și cu textura crocantă a foietajului. Ca să prepari niște Petit pain cu ciocolată fermecătoare direct la tine acasă, nu trebuie decât să urmezi câțiva pași foarte simpli! Fiecare pachet conține 4 petit pain.
-Se decongelează la temperatura camerei înainte de coacere.
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt astfel încât să rămână destul spațiu între ele;
-Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180-200 grade C, timp de 10 minute.
Făină albă de grâu, unt, apă, cipsuri ciocolată 12% (zahăr, grăsimi vegetale hidrogenate, cacao, emulsificator: lecitină din soia, arome), premix (gluten de grâu, făină de grâu, sare, zer pudră, lapte praf integral, făină de malţ din grâu, agenţi de afânare: fosfat dicalcic, bicarbonat de sodiu, carbonat de calciu, fosfat monocalciu, emulsifiant: esterii mono şi diacetil tartici ai mono si digliceridelor cu acizii graşi, agent de îngroşare: gumă guar, extract de malţ (malţ de orz, apă), arome, agent de tratare a făinii: acid ascorbic, enzime), zahăr, drojdie.
Petit pain cu ciocolată Boromir nu se recongelează după decongelare.
Declarație nutrițională: valori medii per 100g produs
Valoare energetică: 1124 kJ / 269 kcal
Grăsimi 3,8 g
din care acizi grași saturați 2,7 g
Glucide 48,5 g
din care zaharuri 13,0 g
Proteine 10,3 g
Sare 1,0 g