Plăcinta cu brânză dulce este un preparat gata de copt la tine acasă, ce are un gustos blat din foietaj aromat de umplutura generoasă de brânză dulce și stafide. Gustul cremos al brânzei desăvârșește această plăcintă. Pentru ca rezultatul să fie cât mai savuros, nu trebuie decât să urmezi câțiva pași foarte simpli!
Mod de preparare plăcintă cu brânză dulce
-Se lasă la decongelat la temperatura camerei;
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt;
-Se rumenește în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 grade C, timp de 10 minute.
Poftă bună!
Ingrediente plăcintă cu brânză dulce
Făină albă de grâu, umplutură brânză 40% (urdă, brânză dulce 29%, zahăr, stafide, amidon, albuș de ou), grăsimi vegetale nehidrogenate [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină de soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aromă, colorant: beta caroten], apă, zahăr, gluten vital, sare iodată.
Nu se recongelează după ce s-a dezghețat.
Informații nutriționale - valori medii per 100 g produs;
Valoare energetică: 1367 kJ/ 327 kcal;
Grăsimi 22,5 g,
din care acizi grași saturați 9,9 g;
Glucide 25,5 g,
din care zaharuri 1g;
Proteine 5,5 g;
Sare 1,2 g
Scrie un review