Plăcinta din foietaj cu brânză dulce este făcută dintr-un aluat de foietaj subțire completat de o umplutură bogată de brânză dulce și stafide. Simplă, dar incredibil de savuroasă, această plăcintă este umplută cu un amestec de brânză dulce, urdă, stafide și smântână. Pentru ca gustul plăcintei să fie cât mai încântător, trebuie să urmezi cu atenție pașii foarte simpli de mai jos.
Mod de preparare plăcintă cu brânză dulce
-Se lasă la decongelat la temperatura camerei;
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt;
-Se rumenește în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180-200 grade C, timp de 10 minute.
Poftă bună!
Ingrediente plăcintă din foietaj
Făină albă de grâu, umplutură brânză 40% (brânză dulce 21%, urdă, zahăr, smântână, gălbenuș de ou, stafide), grăsimi vegetale nehidrogenate [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grasi, lecitină de soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aroma colorant: beta caroten], zahăr, apă, lapte praf, drojdie, sare iodată.
Nu se recongelează după ce s-a dezghețat.
Informații nutriționale - valori medii per 100 g produs;
Valoare energetică: 1793 kJ/ 429 kcal;
Grăsimi 28,5 g,
din care acizi grași saturați 10,5 g;
Glucide 36,0 g, din care zaharuri 12g;
Proteine 7,2 g;
Sare 0,6 g