Plăcinta din foietaj cu mere de la Boromir este un preparat simplu, absolut delicios, datorită umpluturii de mere dulci, potrivit de acrișoare, ce se combină într-un mod fermecător cu savoarea aluatului subțire de foietaj. Savurează direct la tine acasă gustul plăcintei proaspăt scoase din cuptor, urmând pașii simpli de mai jos.
Mod de preparare plăcintă
-Se decongelează la temperatura camerei înainte de coacere.
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt;
-Se coace în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180-200 grade C, timp de 10 minute.
Poftă bună!
Ingrediente plăcinta din foietaj cu mere
Făină albă de grâu, umplutură mere 40 (mere cubulețe 91%, zahăr, amidon modificat, corector aciditate: acid citric, antioxidant: acid ascorbic, conservant: sorbat de potasiu, arome), grăsimi vegetale nehidrogenate [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină de soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aroma colorant: beta caroten], zahăr, apă, lapte praf, drojdie, sare iodată.
Nu se recongelează după ce s-a dezghețat.
Informații nutriționale - valori medii per 100 g produs;
Valoare energetică: 1133 kJ/ 271 kcal;
Grăsimi 12,5 g,
din care acizi grași saturați 3,1 g;
Glucide 37,1 g,
din care zaharuri 15g;
Proteine 2,4 g; Sare 0,4 g