Quiche Lorraine după rețeta Boromir
Quiche Lorraine Boromir cu carne este preparată după o rețetă franțuzească clasică pentru a te surprinde cu gustul umpluturii savuroase de carne de porc și vită, completate de condimente și de aluatul franțuzesc. Este tarta perfectă de savurat dimineața când vrei să te răsfeți cu un mic dejun delicios și sățios. Tarta proaspăt scoasă din cuptor miroase atât de bine încât nu ai cum să reziști tentației de a o servi caldă. Merge savurată atât caldă, cât și rece, oferindu-ți de fiecare dată o experiență inedită. Dacă îți plac tartele sărate, Quiche Lorraine Boromir este alegerea ideală pentru tine! Fiecare pachet conține 3 tarte quiche.
Mod de preparare Quiche Lorraine cu carne
-Tartele se lasă la decongelat timp de 30-45 de minute înainte de coacere.
-Mai apoi poți să le coci în forma lor sau să le pui direct pe tavă. Dacă preferi să fie mai suculente, poți să le coci direct în formă.
-Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180-200 grade C timp de 20-25 minute.
Poftă bună!
Nu se recongelează după ce s-au dezghețat.