Quiche Lorraine gata de copt
Quiche Lorraine Boromir cu ton este preparată după o rețetă franțuzească, din blat de aluat franțuzesc cu umplutură savuroasă și cremoasă de smântână, ou, ton și condimente. Este gustarea perfectă atunci când vrei să te bucuri de un mic dejun gustos și sățios. Iar mirosul ademenitor al tartei proaspăt scoase din cuptor te îmbie să o savurezi caldă până la ultima bucățică. Fie că o servești caldă sau rece, răsfățul este minunat. Dacă tartele sărate sunt pe placul tău, fii sigur că vei îndrăgi Quiche Lorraine Boromir! Fiecare pachet conține 3 tarte quiche.
Mod de preparare Quiche Lorraine cu somon
-Tartele se lasă la decongelat timp de 30-45 de minute înainte de coacere.
-Mai apoi poți să o coci în forma ei sau să o pui direct pe tavă. Dacă preferi să fie mai suculentă, poți să o coci direct în formă.
-Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180-200 grade C timp de 20-25 minute.
Poftă bună!
Nu se recongelează după ce s-au dezghețat.