Delicii franțuzești gata de copt
Quiche Lorraine este preparată dintr-un aluat franțuzesc cu umplutură savuroasă și cremoasă din smântână, ou, șunculița țărănească, cașcaval și condimente. Este gustarea ideală pentru diminețile în care vrei să te bucuri de un mic dejun gustos și sățios. Iar mirosul tartei proaspăt scoase din cuptor este atât de ademenitor încât nu vei rezista tentației de a o savura caldă. Fie că o servești caldă sau rece, gustul său te va cuceri complet! Dacă îți plac tartele sărate, sigur vei adora și Quiche Lorraine Boromir. Fiecare pachet conține 3 tarte quiche.
Mod de preparare Quiche Lorraine
-Tartele se lasă la decongelat timp de 30-45 de minute înainte de coacere.
-Mai apoi se lasă la copt în tăvița pe care ai primit-o și pe care trebuie să o așezi pe o tavă mai mare. Dacă vrei să fie mai suculente rumenește-le în forma lor.
-Se coc la temperatura de 180-200 grade C în cuptorul preîncălzit timp de 20-25 minute.
Poftă bună!
Nu se recongelează după ce s-au dezghețat.