Bunătăți gata de copt
Șaleurile cu parmezan și cașcaval sunt produse dintr-un foietaj franțuzesc crocant, îmbogățit de parmezan și cașcaval ras deasupra. Șaleurile Boromir sunt perfecte de servit la micul dejun, în pauzele de masă, la petreceri, coffee-break sau atunci când este pe drum. Iar alături de o halbă de bere sau un pahar de vin aromat, răsfățul este și mai minunat. Tu alegi când savurezi aceste gustări delicioase!
Mod de preparare șaleuri cu parmezan și cașcaval
-Lasă-le la decongelat timp de 10-25 de minute la temperatura camerei înainte de a le coace.
-Așază-le pe tava tapetată cu hârtie de copt, astfel încât să păstrezi un spațiu de 2 mm între ele.
-Temperatura la care trebuie să le rumenești în cuptorul preîncălzit este de 180-200 de grade C, iar timpul de coacere este de 10-15 minute.
Poftă bună!
Nu se recongelează după ce s-au dezghețat.