Ștrudelul cu brânză dulce și stafide este deliciul gata de copt, preparat dintr-un foietaj umplut cu brânză dulce și stafide aromate. Ca să obții cele mai gustoase ștrudele dulci cu umplutură de brânză, trebuie să urmezi pașii de mai jos. Atât de simplu obții un gust fermecător!
Mod de preparare ștrudel
-Se lasă la decongelat la temperatura camerei;
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt astfel încât să rămână destul spațiu între ele;
-Se coc în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180-200 grade C, timp de 10 minute.
Ingrediente ștrudel cu brânză
Făină albă de grâu, umplutură de brânză 30 % (urdă, brânză dulce 29 %, zahăr, stafide 5 %, amidon, albuș de ou), grăsimi vegetale nehidrogenate ( uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), apă, emulsifianti: monogliceride ale acizilor grași, lecitină de soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant; acid citric, aromă, colorant: beta caroten), apă, zahăr, gluten vital, sare iodata.
Nu se recongelează după ce s-au dezghețat.
Declarație nutrițională: valori medii per 100g produs
Valoare energetică: 1305 kJ / 312 kcal
Grăsimi 16,2 g
din care acizi grași saturați 8,0 g
Glucide 37,2 g din care zaharuri 15 g
Proteine 4,3 g
Sare 0,4 g
Termen de valabilitate (zile) : 90
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.