Plăcinta cu brânză sărată de la Boromir te încântă cu gustul sărat al brânzei de telemea și cu foietajul crocant la exteriuos și moale la interior. Te poți bucura de gustul autentic al plăcintei proaspăt scoase din cuptor direct la tine acasă, preparând-o foarte ușor după pașii următori.
Mod de preparare plăcintă
-Se decongelează la temperatura camerei înainte de coacere.
-Se așază pe tava tapetată cu hârtie de copt;
-Se coace în cuptorul preîncălzit la temperatura de 180-200 grade C, timp de 10 minute.
Poftă bună!
Ingrediente plăcintă cu brânză sărată
Făină albă de grâu, umplutură brânză 40% (brânză telemea, brânză dulce, griș, apă, albuș de ou, amidon), grăsimi vegetale nehidrogenate [uleiuri vegetale (palmier, floarea soarelui, rapiță), apă, emulsifianți: mono și digliceride ale acizilor grași, esteri poliglicerici ai acizilor grași, lecitină de soia, sare, conservant: acid sorbic, acidifiant: acid citric, aromă, colorant: beta caroten], apă, zahăr, gluten vital, sare iodată.
Nu se recongelează după ce s-a dezghețat.
Informații nutriționale - valori medii per 100 g produs;
Valoare energetică: 1672 kJ/ 400 kcal;
Grăsimi 30,1 g,
din care acizi grași saturați 12,7 g;
Glucide 25,2 g,
din care zaharuri 0,5g;
Proteine 6,8 g;
Sare 1,6 g