Franzela muntenească albă cu cartofi Boromir te încântă cu gustul autentic al pâinii cu cartofi. Miezul pufos și bogat se armonizează perfect cu aroma delicată de cartofi. În prepararea sa folosim doar ingrediente naturale de cea mai bună calitate, astfel că nu conține conservanți, culori sau arome artificiale. Iar fermentația naturală cu maia îi conferă un gust și o textură unică. Este o pâine sănătoasă și foarte hrănitoare care se potrivește numai bine în rețetele tale. Pentru mai multă inspirație în bucătărie, ți-am pregătit pe blogul nostru nenumărate rețete de preparate din pâine: tradiționalele chiftele, sandvișuri, dar și mâncăruri inedite precum lasagna, salate cu crutoane, bruschete și pizza la tigaie. Alături de Franzelele muntenești Boromir, masa în familie capătă mai multă savoare.
Ingrediente franzelă albă cu cartofi
Făină albă de grâu, apă, maia (făină albă de grâu, apă, făină de secară), fulgi de cartofi 6,7 %, ulei vegetal de palmier, sare iodată, drojdie.
Declarație nutrițională: valori medii per 100g produs
Valoare energetică: 1143 kJ / 272,3 kcal
Grăsimi: 3,32 g
din care acizi grași saturați: 1,08 g
Glucide: 50,87 g
din care zaharuri: 0,21 g
Fibre: 1,8 g
Proteine: 8,3 g
Sare: 1,5 g